Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Kermissen Eke, Nazareth, Waregem en Waarschoot

Kermissen zijn een van de weinige lichtpunten vandaag – toch zeker wat amusement betreft. Het was voor veel gezinnen dan ook een zegen dat verschillende kermissen konden doorgaan – op voorwaarde natuurlijk dat alle bezoekers zich aan de geldende regels zouden houden.

Om dat te verzekeren, werden de diensten van Key4ce ingezet. Zo deden we toegangscontrole en toezicht op de naleving van de coronaregels (mondmaskerplicht, social distancing …) tijdens de kermissen van Eke, Nazareth en Waarschoot. Ook op de foor die gepaard ging met de (lightversie van de) Waregemse Koersefeesten waren we aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Duimen dat we volgend jaar ingeschakeld mogen worden voor de klassieke versie van Waregem Koerse!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!