Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Klachtenprocedure

Om onze dienstverlening en haar klanttevredenheid te optimaliseren kunt u een klacht indienen over onze onderneming, haar dienstverlening, haar medewerker(s) of de bewakingsonderneming waarmee Key4ce Security B.V. een overeenkomst in onderaanneming heeft afgesloten.

U doet dit door het hierbij gaand klachtenformulier te downloaden, vervolgens in te vullen, te dateren en te ondertekenen.

U kunt uw klacht ook mailen naar klachten@key4ce-security.be of schriftelijk versturen naar onze maatschappelijke zetel:

Key4ce Security
Casselrylaan 3
9800 Deinze

Om uw privacy te beschermen kunt u ons vragen dat wij uw klacht discreet en anoniem behandelen. U moet die vraag echter uitdrukkelijk vermelden in uw klachtenformulier, uw e-mail of brief.

Om zo vlug mogelijk naar een oplossing te zoeken, die zowel voor u als voor onze onderneming aanvaardbaar is, zullen we binnen de acht dagen, te rekenen vanaf de ontvangst van uw klacht, met u contact opnemen.

De ganse klachtenprocedure wordt desgewenst afgerond met een evaluatierapport.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriĆ«el vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!