Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Horse catégorie

Waregem en paarden: dat zijn twee handen/hoeven op één buik. Naast Waregem Koerse is er sinds 2018 ook de Waregem Horse Week. Topsport (de Grote Prijs van de Waregem Horse Week), verschillende competities en amusement vullen elkaar tijdens deze vierdaagse in en rond de bekende Hippodroom perfect aan. Maar om zorgeloosheid te garanderen, moet natuurlijk alles vlekkeloos verlopen. Daarom deed de organisatie ook een beroep op de knowhow van Key4ce. Concreet werden wij ingeschakeld voor nachtbewaking (met hond) van de tenten en stands, toegangscontrole, controle van de VIP-ingang en bewaking van de afterparty. Tot grote tevredenheid van alle aanwezigen!

 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!