Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Bewaking events Wervik Komen Geluwe

Het is niet altijd evident om een publiek efficiënt te controleren – voor u het weet kan er paniek uitbreken, of daagt er meer volk op dan verwacht. Kortom, er kunnen heel wat onverwachte en niet altijd aangename verrassingen opduiken. Met een gespecialiseerde bewakingsfirma als Key4ce uit Deinze hoeft u zich op dat punt echter geen zorgen meer te maken: we zorgen op een professionele wijze voor de nodige terreinverkenning, toegangscontrole en onthaal. We patrouilleren al dan niet met honden. We houden een oogje in het zeil op uw parking of andere terreinen. Nachtelijke bewaking? Persoonlijke bescherming? Voor al deze zaken kunt u rekenen op de knowhow en ervaring van Key4ce.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Samenwerken met Key4ce Security?

Onze bewakingsagenten staan klaar om van uw bewakingsopdracht een 100 procent veilig gebeuren te maken. 

Neem contact op
 

Bewaking met hond

Patrouilleren of bewaken met hond garandeert extra efficiëntie. De hondengeleiders van Key4ce Security maken uw event en/of gebouw écht veilig. Een bewakingshond merkt verdachte zaken veel sneller op. Een hond heeft een ontradend effect en het versterkt het veiligheidsgevoel.

Opgelet: voor bewaking met hond geldt een strenge regelgeving. Door een beroep te doen op onze diensten bent u 100 % in regel met de wetgeving.

 

Meer weten?
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!