Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Zware metalen in een veilige setting

 
Service: Event Security

Na een gedwongen (corona)pauze was het Antwerp Metal Fest afgelopen helemaal terug, en bovendien in het vertrouwde park Bouckenborgh in Merksem. 

copyright images antwerpmetalfest.be

Zo’n lange afwezigheid betekent ook dat de bezoekers extra veel zin hadden in muziek en beweging. Dat juichen we uiteraard toe, maar het betekent ook dat toezicht op een veilig verloop meer dan noodzakelijk is om te garanderen dat iedereen zorgeloos van de muziek kan genieten – hoewel het een kleinere versie betrof dan weleer en het festival maar één dag duurde.

Terwijl nationale deathmetalbands als Carnation en Carnal Desecration en hardcore bands als Behind Bars en Primal Truth het beste van zichzelf gaven op het podium, deed Key4ce dat ernaast!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!