Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Zorgeloos ‘on tour’ met de (lease)wagen.

Eventbureau EverPresent is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen waarin beleving en creativiteit centraal staan. Naar aanleiding van de samensmelting van Eandis en Infrax tot Fluvius werd hen gevraagd de Fluvius Tot-bij-U-Tour mee vorm te geven. In meer dan 80 steden zou namelijk de naamsverandering worden toegelicht aan besturen en belanghebbenden. Aan Key4ce werd hierbij de materiaalbewaking toevertrouwd.

Voor EverPresent deden we verder ook het onthaal en toezicht tijdens de verkiezing van Lease Car of the Year 2019, een initiatief van Alphabet.

 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!