Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Zorgeloos koersen en feesten

 
Service: Event Security

Al jarenlang associëren we Waregem met paardenkoers. Het event KUB Koercheval combineert het beste van twee werelden: enerzijds verschillende paardenkoersen (drafkoersen, galopkoersen, sponsorkoerse, cafékoerse, foute koerse …), anderzijds een topfestival met twee stages, waarop een parade aan topartiesten, acts & DJ’s passeert.

Zorgeloos koersen en feesten

copyright images koercheval.be

Uiteraard moet deze feestelijke koersdag, die doorgaat op de Hippodroom van Waregem, in goede banen worden geleid. En dat dit lukte, was mede de verdienste van Key4ce, dat instond voor toegangscontrole en een veilig verloop van het event. Iedereen kon zorgeloos feesten en genieten in de Hippodroom.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!