Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Zorgeloos feesten op Hype-O-Dream 2013-2019

Het is niet overdreven om Hype-O-Dream in Waregem het nieuwe Tomorrowland te noemen: ondanks het feit dat het festival in 2014 pas aan zijn tweede editie toe was, kwamen er maar liefst 8500 feestvierders opdagen op het middenplein van de hippodroom.

Zorgeloos feesten op Hype-O-Dream 2013-2019

Een groots opgezet evenement als Hype-O-Dream heeft uiteraard nood aan degelijke beveiliging, en de organisatie schreef hiervoor Key4ce Security aan. Concreet bestond onze service uit bewaking met hond voor en na het festival, toegangscontrole, fouilles, algemeen toezicht, front- & backstage bewaking, crowd control, conflictbemiddeling en sweaping. Een aanzienlijk takenpakket dat de nodige expertise en ervaring vereist, zeker gezien de tropische temperaturen en de alomtegenwoordige klank-, laser- en lichtshows. Maar gelet op het vlekkeloze verloop van Hype-O-Dream kunnen we stellen dat Key4ce Security in zijn opdracht is geslaagd.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!