Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Werfbewaking GM Antwerpen

Op een werf liggen vaak heel dure materialen en machines, die na de werkdag niet zomaar kunnen verplaatst worden naar een veilige loods of garage.

Aan het werk op de werf

Dat was en is bijvoorbeeld ook het geval op de werf van GM in Antwerpen, waar de voormalige Opel-site tegen de grond gaat om plaats te maken voor bouwrijpe gronden. Om de werf te beschermen tegen pottenkijkers en ongewenste bezoekers, werd besloten de bewakingsexperts van Key4ce in te schakelen. Wij gingen hier graag op in en deden bewakingsrondes met hond, om te beletten dat ook maar iemand in de mogelijkheid zou verkeren iets te stelen of stuk maken op de werf.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!