Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

‘Werf’ aan de winkel

De afgelopen maanden werd in hartje Gent de Kouterdreef volledig heraangelegd als autoluwe winkelwandelstraat. Dit met het oog op het vervolledigen van het winkeltraject in de Gentse binnenstad. Met andere woorden: een ingrijpende en complexe opdracht. Bouwgroep Matexi uit Waregem sleepte de aanbesteding in de wacht en deed een beroep op Key4ce voor de bewaking van de werfzone. Wij voerden controlerondes uit en hielden toezicht op de bouwwerf met zijn winkels en appartementen. Op die manier zorgden wij mee voor een efficiënt bouwproces.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics