Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Waken over jouw (velo)dromen

Op drie en vier juni vond in en rond de Brielpoort in Deinze Velodromen plaats, een uniek fiets- en beleefevent. Zo werd er een nieuwe Vive-le-Vélo fietsroute in Deinze ingereden, kwamen er sprekers als Karl Vannieuwkerke en Eddy Planckaert. 

Waken over jouw (velo)dromen

copyright images velodromen.be

Op deze expo met totale velobeleving presenteerden verschillende standhouders een brede waaier aan fietsaanbod, nieuwe trends, animatie en tests. Overdag drukbezocht, maar ’s avonds en ’s nachts per definitie verlaten. Om dat kostbare materiaal in die nachtelijke uren te bewaken, rekende de organisatie op de knowhow van Key4ce.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!