Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Vlot en veilig verloop van Dazzle Events’ projecten

Evenementenbureau Dazzle Events, gevestigd in Erpe-Mere, doet voor verschillende van zijn projecten een beroep op de diensten van Key4ce Security. Toen callcenter Mifratel, één van hun klanten, een nieuw gebouw opende in Moeskroen, ging dit gepaard met een groots opgezet dans- en showevenement voor personeel en klanten. Key4ce Security stond in voor discrete maar efficiënte toegangscontrole.

Vlot en veilig verloop van Dazzle Events’ projecten

Een andere klant, het college van Melle, organiseerde op 13 maart 2015 dan weer zijn retoricabal, en net als het jaar daarvoor rekende Dazzle Events voor een vlot en veilig verloop op de knowhow van Key4ce Security. Geen evidentie, als u weet dat voor dit gebeuren maar liefst 3000 feestvierders hun opwachting maakten in Waregem Expo. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!