Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

VIP Anna’s Place, café Markt 28 en Tommy's op Waregem Koerse = safe place

Wie Waregem zegt, denkt meteen ook aan Waregem Koerse, het paardenevenement dat even goed bekend staat om zijn defilé van opvallende hoofddeksels, en een parade van de m’as-tu-vu van de streek. Een evenement dat ook telkens uitgebreid in de media komt, wat een piekfijne organisatie méér dan noodzakelijk maakt.

VIP Anna’s Place, café Markt 28 en Tommy's op Waregem Koerse = safe place

Tijdens Waregem Koerse wordt onder meer de VIP-tent Anna’s Place opgetrokken, en die moet secuur beveiligd worden. Een taak die met een gerust gemoed aan Key4ce Security kan worden toevertrouwd. Om de veiligheid van de gasten te verzekeren, stonden wij in voor toegangscontrole, algemeen toezicht en parkingbeheer. Op een discrete en rustige manier, maar uiteraard ook heel grondig, zoals het onze firma betaamt. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!