Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Veiligheid die staat als een huis

Bouwspecialist Alheembouw, gevestigd in Oostnieuwkerke, is gespecialiseerd in de constructie van grote projecten zoals diepvriesloodsen, fabriekshallen, scholen en kantoren. Op een bepaald moment was het bedrijf aan vernieuwing toe, wat resulteerde in een aantal nieuwbouwkantoren in haar thuisbasis te Oostnieuwkerke.

Om deze infrastructuur de nodige bescherming te geven, deed Alheembouw een beroep op de bewakingsspecialisten van Key4ce. Wij stonden vanaf dan in voor dag- en nachtbewaking van de kantoren – met hond, voor extra grondige controle. Op die manier kon Alheembouw zich zorgeloos focussen op zijn core business. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!