Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Se-Q-urity op het Feest van de Burgemeester 2012-2018

 
Service: Event Security ,

Voor Kortrijkzanen is het jaarlijkse bal van Vincent Van Quickenborne een bekend begrip. Maar nadat hij in 2012 burgemeester werd, veranderde hij niet alleen de naam in het Feesten met de Burgemeester, hij gaf het bal ook een nieuwe invulling: voortaan was iedere burger welkom op het feest. Een veilig verloop van dergelijke avond was dus zeker aangewezen, en daarvoor werd een beroep gedaan op Key4ce Security.

Se-Q-urity op het Feest van de Burgemeester 2012-2018

Aan het woord is de organisatie: “Na eerdere positieve ervaringen met Key4ce Security tijdens de Tinekesfeesten in Heule, aarzelden we niet om hen onder de arm te nemen voor Feesten met de Burgemeester. Zoals het hoort verzorgden ze ook nu stipt, rustig en heel onopvallend de veiligheid. Key4ce Security is een héél betrouwbare partner en als organisator is het leuk om te weten dat je je alvast over de veiligheid geen zorgen hoeft te maken." 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!