Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Scoren met veiligheid tijdens het WK

 
Service: Event Security

De Rode Duivels hebben op het afgelopen WK voetbal een schitterend parcours afgelegd, daar is iedereen het over eens. Elke match van onze ploeg was een evenement op zich, getuige de vele grote schermen overal in het land die telkens massaal veel volk aantrokken. Een oogje in het zeil is daarbij geen overbodige luxe, zeker aangezien het bier tijdens zo’n matchen rijkelijk vloeit. Key4ce werd deze zomer dan ook regelmatig ingeschakeld om toe te zien op een rustig verloop. Onder meer in Expo Waregem, maar ook in De Panne, Dentergem, Aalter, Oudenaarde en Ronse.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics