Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Schatjes van patatjes

Clarebout Potatoes uit Nieuwkerke, gespecialiseerd in private label diepgevroren aardappelproducten, heeft sinds 2016 een opslagruimte voor aardappelen in het Waalse Frameries. Destijds goed voor een investering van 12 miljoen euro. Logisch dus dat het bedrijf die investering zo goed mogelijk wil beschermen, zeker nu er plannen zijn om er een derde productievestiging op te starten. Clarebout Potatoes klopte aan bij Key4ce om de nodige ondersteuning en gemoedsrust te bieden. Concreet werden we ingeschakeld voor dag- en nachtbewaking op de bedrijfsterreinen in Frameries bij Bergen. Met als voornaamste opdracht: diefstal en vandalisme voorkomen.  

 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!