Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Ronse Opscene

Een gratis stadsfestival dat ook nog eens de grootste namen weet te lokken: ziedaar een combinatie die héél veel volk op de been brengt (zeker als er ook nog eens goed weer wordt voorspeld). En inderdaad: ook nu weer stroomde de markt van Ronse vol. Niet moeilijk, met onder meer Clouseau en Axelle Red als headliners op de affiche.

Maar het is niet evident om een mensenmassa te coördineren en controleren op een openbare plaats als een markt in het centrum van de stad. Daarom besloot de organisatie samen te werken met Key4ce, al jarenlang specialist in crowd control, fouillages, enzovoort. Concreet stonden wij in voor de toegangscontrole aan de drie ingangen op de Markt. Rekening houdend met het verhoogde dreigingsniveau geen evidente taak, maar we vervulden die zoals het moest, en verscherpten dan ook waar nodig onze veiligheidscontroles.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!