Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Rijvers Festival 2016-2017-2018-2019

 
Service: Event Security

Het driedaagse Rijvers Festival in Zomergem vond dit jaar voor de allereerste keer plaats. Logisch dan ook dat je als organisatie een vlekkeloze editie wenst – nog altijd de beste reclame voor een vervolg.

Geen toeval dus dat Rijvers Festival voor de toegangscontrole en algemene security in zee ging met de ervaren specialisten van Key4ce. De bedoeling was uiteraard om een oogje in het zeil te houden, maar dan wel zo discreet mogelijk – de organisatie van Rijvers Festival wilde immers dat de bezoekers vanaf het binnenkomen in een festivalsfeer terecht kwamen. Niets mocht dat effect verstoren, net zo min als de gezelligheid die werd opgewekt door de eetkraampjes, zitzakken, schaduwtentjes, bomen en bloemen in het gedrang mocht komen. Key4ce kweet zich zoals te verwachten perfect van die taak, door aanwezig te zijn op een haast onzichtbare manier.

En dat een vlekkeloos verloop wel degelijk de beste reclame vormt, mag blijken uit het feit dat er nu al zeker een tweede editie komt van het festival!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Organiseert u binnenkort een event?

Organiseert u binnenkort een event dat de nodige bewaking kan gebruiken? Key4ce Security is de bewakingspartner die u zoekt.

Laat iets weten
 

Referenties in de event security

Bescheiden project of grootschalig evenement? Key4ce Security pakt élke opdracht grondig aan.

Bekijk onze referenties
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics