Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Niet onder hun duiven schieten

Duiven zijn big business, dat stelt ook Key4ce vast. Want Gaby Pigeons Dentergem vertrouwde ons de bewaking toe van de duiven van duivenveilinghuis Pigeon Paradise. Een Chinese delegatie kwam langs bij eigenaar Nikolaas Gyselbrecht om aan pigeon shopping te doen. In totaal werd voor zo’n 200.000 euro aan duiven gekocht. Uiteraard moesten de beestjes goed in de gaten worden gehouden. En dat was een kolfje naar de hand van Key4ce, dat de tillen 24/7 bewaakte. Op die manier mag onze bewakingsfirma zich stilaan dé duivenbewaker beginnen noemen!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!