Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Niet miss, die bewaking voor Dienst Toerisme De Panne 2014-2018

Missverkiezingen draaien om presentatie, elegantie, welsprekendheid, en wat nog meer. Van de chaos backstage mag dus nooit iets op het podium te merken zijn. Net zomin als het publiek de tot in de puntjes geregelde show mag verstoren. Daarom deed de Dienst Toerisme van De Panne, voor de Verkiezing van Miss Elegantie afgelopen zomer, een beroep op de diensten van Key4ce Security. De show werd georganiseerd in samenwerking met het comité Miss België.

Niet miss, die bewaking voor Dienst Toerisme De Panne 2014-2018

Het takenpakket van onze medewerkers was behoorlijk veelzijdig: de toegangscontrole verzorgen, een veilig verloop van de afterparty garanderen en de nachtbewaking achteraf voor onze rekening nemen, inclusief materiaalbewaking. Een opdracht die Key4ce Security met de nodige … elegantie tot een goed einde bracht. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!