Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Miss Exclusive

 
Service: Event Security

Miss Exclusive wordt wel eens het kleine zusje van Miss Belgium genoemd: iets minder bekend, maar met evenveel uitstraling. 

De bewaking was niet miss

De finale vindt traditiegetrouw plaats in het Casino van Knokke en moet uiteraard vlekkeloos verlopen – zeker als je weet dat de organisatie kleppers als Véronique de Kock en Joke Van de Velde als presentatoren aantrekt. Niet onlogisch dus dat men bij onze bewakings- en beveiligingsfirma aanklopte: wij zorgden tijdens de afgelopen editie in januari 2020 voor een discrete maar efficiënte toegangscontrole, en keken toe op een rustig verloop.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!