Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Koersen in goede banen

 
Service: Event Security

Dat Vlaanderen koers ademt, moeten we je wellicht niet meer vertellen. Vooral tijdens het voorjaar vindt het ene wielerevent na het andere plaats. 

copyright images nokerekoerse.be

Maar al die events moeten natuurlijk ordentelijk verlopen. Zo werd Key4ce ingezet in het fandorp van het WK wielrennen op het marktplein van Ingelmunster, waar het instond voor toegangscontrole en veilig verloop. Hetzelfde deden we tijdens Dwars door Vlaanderen Waregem en Nokere Koerse. Dankzij onze discrete maar grondige aanpak konden de toeschouwers zorgeloos genieten van topsport in zijn zuiverste vorm.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!