Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

JBC Outlet Expo Waregem

Gelukkig werden niet alle evenementen geschrapt als gevolg van corona. Zo kon en mocht JBC begin juli een outlet organiseren in Waregem Expo, waar de zomercollectie voor meisjes, jongens, baby's, dames en heren te koop werd aangeboden. 

Dat moest natuurlijk veilig gebeuren, zoals JBC ook in zijn aankondigingen verzekerde. Om die belofte waar te maken, werd ook de hulp van Key4ce ingeschakeld. Niet alleen verzorgden onze specialisten de toegangscontrole, ze garandeerden ook dat de coronamaatregelen (mondmaskerplicht, social distancing …) tijdens het shoppen te allen tijde werden nageleefd.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!