Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Jazz voor het goede doel

 
Service: Event Security

Lions Antwerpen Haven maakt deel uit van de grootste serviceorganisatie ter wereld en organiseert verschillende netwerkevents om fondsen te verzamelen.

copyright images lionsantwerpenhaven.be

Onder meer het Jazz Maatjes Festival, dat doorgaat in de unieke en artistieke tuinen van het Hof ter Beke - Salons Van Edel in Wilrijk. Dit sfeer- en stijlrijke event is gebaat bij een correct en efficiënt verloop, en dus werden en worden de diensten van Key4ce er geapprecieerd. Concreet stonden wij in voor discrete en vriendelijke toegangscontrole, zodat iedereen eenmaal binnen kon genieten van een streep zomerse jazz in een fantastisch decor.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!