Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Jardin Beauville (festival met optredens)

Als de crisis één ding duidelijk maakte, is dat mensen sociale dieren zijn én dat ze snakken naar cultuur. Dat een pop-upeditie van het festival Jardin Beauville uiteindelijk groen licht kreeg om door te gaan, werd bijgevolg door velen op gejuich onthaald – ook al zouden er dan geen 9500 bezoekers komen, zoals in 2019.

Jardin Beauville (festival met optredens)

De voorwaarde was uiteraard dat mensen in hun bubbel (van maximum zes personen) zouden blijven om, verspreid over drie weekends, veilig te kunnen genieten van de concerten van onder meer Kommil Foo en Gabriel Rios.

Key4 werd door de organisatie ingeschakeld om erop toe te zien dat iedereen zich aan die voorwaarde hield. Ook de ingangscontrole werd aan ons agency toevertrouwd.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!