Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Janez Detd.

 
Service: Event Security

De legendarische Belgische punkband Janez Detd. speelde in 2016 zijn laatste concerten. Maar naar aanleiding van de 25e verjaardag van de groep werden de leden overgehaald om een eenmalig reünieconcert te houden in de Brielpoort in Deinze.

Rock ‘n’ roll in de beste omstandigheden

Dat dit een explosief optreden met een dolenthousiast publiek zou worden, stond dus vast. Bijgevolg werd een beroep gedaan op de expertise van Key4ce voor toegangscontrole aan de ingang en een rustig verloop van het komen en gaan tijdens het optreden. Zo gezegd, zo gedaan!

Photography © CPU – Nathan Dobbelaere

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!