Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Goed bewaakte zorg

 
Service: Bezoekersonthaal

Free Clinic Antwerpen focust al meer dan 40 jaar op de meest kwetsbare stadsbewoners, waaronder mensen met drugproblemen. Het contact daarmee verloopt niet altijd zonder slag of stoot, vandaar dat de organisatie polste naar een (tijdelijke) samenwerking met Key4ce. Wij hebben bijgevolg, met het oog op het veiligheidsgevoel van de onthaalmedewerkers, gedurende enkele dagen een oogje in het zeil gehouden wanneer mensen met ernstige gedragsproblemen zich aandienden bij Free Clinic Antwerpen.

 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!