Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Gezelligheid in het groen

Het Cactusfestival is één van de gezelligste muziekgebeurens van het land: drie dagen lang de allerbeste muziek, originele kinderanimatie en een weelde aan foodtrucks. En dat alles tegen een mooi groen decor van bomen en struiken, afgewerkt met de Brugse torens op de achtergrond.

Gezelligheid in het groen

Voor zo’n festival is een relaxe en warme sfeer cruciaal – ongewenst gedrag of andere problemen zijn er taboe. Om dat te verwezenlijken, deed de organisatie (ook) een beroep op de beveiligingsskills van Key4ce. Concreet stonden wij gedurende deze driedaagse in voor gerichte toegangscontrole en secure bewaking van het materiaal, met behulp van onze uitstekend getrainde hond.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics