Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Geen metaalmoeheid voor Key4ce

 
Service: Event Security

Graspop Metal Meeting in Dessel is het eerste grote festival van de Belgische festivalzomer, en groot is zelfs een understatement: verspreid over vier dagen verwelkomt het festival maar liefst 220.000 bezoekers. 

Geen metaalmoeheid voor Key4ce

copyright images graspop.be

Een vlot en veiliger verloop is dan ook een absolute must, niet alleen om iedereen een toptijd te garanderen, maar ook drama’s te vermijden.

De roep om veiligheid zit ook al in deze slagkreet van Graspop Metal Meeting: Stay metal, stay safe & take care. En daar werkt Key4ce graag aan mee. Zowel tijdens de editie van 2022 als die van afgelopen zomer hielden wij toezicht op het veilig verloop, met als resultaat een absoluut minimum aan incidenten.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!