Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Festival Tribfest Roeselare

 
Service: Event Security

Het jonge festival Tribfest ging in 2017 van start met een heel mooi uitgangspunt: de beste tributebands uit binnen- en buitenland naar Roeselare halen, omdat muziek ten slotte een zaak van iedereen is en niet alle mensen zich peperdure tickets voor de ‘real deal’ kunnen permitteren.

Security rocks!

Om het festival in goede banen te leiden, werd een beroep gedaan op de bewakingsservice van Key4ce. Wij hielden in Roeselare toezicht op een veilig en rustig verloop, garandeerden crowd control en voerden discrete, maar efficiënte fouilles uit.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!