Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Festival Tribù 2019 Stadspark Ninove

 
Service: Event Security

Een elektronisch eendaags muziekfestival, met een uitgebreid aanbod aan artiesten die op verschillende podia in het stadspark van Ninove het beste van zichzelf geven. Dat is het Tribù-festival, dat dit jaar aan zij vierde editie toe was, in een notendop.

Dansen en bewaken

Veel bezoekers aan verschillende podia? Dat betekent natuurlijk ook dat iemand verantwoordelijk moet zijn voor een vlot en veilig verloop. Hiervoor werd Key4ce ingeschakeld. Wij hielden toezicht op de massa’s aan de verschillende podia en creëerden zo mee een rustig verloop. Verder stonden we in voor crowd control en gerichte fouilles. Resultaat? Een geslaagde vierde editie!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!