Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Feesten zonder zorgen op Timeless in Expo Waregem 2013-2017

Op oudejaarsavond geeft iedere feestvierder dat tikkeltje méér. Er wordt heviger gefeest, meer gedronken en intenser beleefd. Niets mis mee natuurlijk, maar het vraagt wel om een extra oogje in het zeil. Zo ook op Timeless, het oudejaarsavondevent in Waregem 

Expo met heel wat internationale DJ’s en duizenden enthousiaste bezoekers. De organisatie van dergelijk massa-event moet tot in de puntjes geregeld zijn om problemen te vermijden, of tenminste risico’s tot een minimum te beperken.

Key4ce Security werd vorig jaar ingeschakeld om de veiligheid te garanderen. Concreet via toegangscontrole, fouilles, algemeen toezicht, front- & backstage bewaking, crowd control, conflictbemiddeling, sweaping en parkingbeheer. Het resultaat? Een vlekkeloze overgang van oud naar nieuw!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!