Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Feest in ‘t Park Brugge: Solidair en safe

 
Service: Event Security

Noem Feest in ’t Park in Brugge niet zomaar een festival. Ten eerste is het gratis, ten tweede heeft het een wereldwijde focus en ten derde staan verbinding, ontmoeting en solidariteit er centraal.

Feest in ‘t Park Brugge: Solidair en safe

copyright images feestintpark.be

Dit is een festival waar duurzaamheid en speelse connectie centraal staan, waardoor Feest in ’t Park zich wellicht terecht het sympathiekste feest ter wereld mag noemen. Maar sympathiek of niet, een goede en efficiënte organisatie moet aan de basis liggen om dat alles te kunnen waarmaken. En daar hoort nu eenmaal toegangscontrole en toezicht op een veilig verloop bij. En daar hielp Key4ce maar al te graag bij.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!