Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Fast Forward: logic meets magic meets security

Fast Forward is een meermaals bekroond evenementenbureau uit Gent. Hun baseline luidt ‘logic meets magic’. Dat houdt onder meer in dat hun projecten zowel qua uitstraling als invulling 100 procent moeten kloppen. En daar speelt ook bewaking een rol in. Anders gezegd: niet alleen moet het evenement zonder enige hapering plaatsvinden, tegelijkertijd moet de toegangscontrole én grondig én discreet gebeuren.

Fast Forward: logic meets magic meets security

Zo stond Key4ce Security bij de opening van de concept store rond Maserati, het machtige en legendarische Italiaanse automerk, in voor de toegangscontrole. Gezien het enthousiasme van de bezoekers was dit allerminst te onderschatten. Die concept store stond (geheel toepasselijk) in het mondaine Knokke, wat onze discretie uiteraard nog noodzakelijker maakte. 

Een ander evenement van Fast Forward was de voorstelling van de nieuwe collectie juwelen van Marco Bicego, in aanwezigheid van de ontwerper himself. Ook hier was onze opdracht glashelder: zorgen voor een vlekkeloos en veilig verloop. 

“Altijd stipt op tijd, heel discreet tijdens de job én vooral altijd rustig als er zich iets voordoet, kortom een betrouwbare partner.”

Tim Debonné Organisator Feesten met de Burgemeester

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Organiseert u binnenkort een event?

Organiseert u binnenkort een event dat de nodige bewaking kan gebruiken? Key4ce Security is de bewakingspartner die u zoekt.

Laat iets weten
 

Referenties in de event security

Bescheiden project of grootschalig evenement? Key4ce Security pakt élke opdracht grondig aan.

Bekijk onze referenties
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics