Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Exclusieve wagens onder onze supervisie

Al voor de zesde keer vond in Tielt de Thielt Classic Rally plaats, waarbij exclusieve wagens verzamelen blazen op de Grote Markt van Tielt, om vandaar uit een lus rond de stad te maken, met onderweg originele stops en allerlei leuke verwennerijen.

Exclusieve wagens onder onze supervisie

copyright images thieltclassicrally.be

Vooral tijdens de aankomst van die prachtige en kostbare klassieke auto’s is bewaking aangewezen, en daarvoor deed de organisatie een beroep op de discrete ervaring van Key4ce.

Dat was echter niet alles, want ook voor het avondfeest na de rally werden wij ingeschakeld, heel concreet voor toegangscontrole en een veilig verloop van de festiviteiten. In de geest van de Rally: dankzij Key4ce liep alles op wieltjes.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!