Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Evil or Die Fest Roeselare

 
Service: Event Security

Een metal- en hardcore-muziekfestival in het centrum van Roeselare? Dat klinkt in eerste instantie misschien als een doemscenario. Maar het jaarlijkse evenement heeft in het wereldje intussen een mooie reputatie opgebouwd, dankzij de kwaliteit van de line-up en de puike organisatie.

Iedereen springlevend op Evil or Die

Ook de veiligheid en het veiligheidsgevoel spelen een niet te onderschatten rol, en daarvoor stond en staat Key4ce in. Ook op de afgelopen editie in oktober 2019 tekenden we present voor efficiënte toegangscontrole en algemeen toezicht op een rustig verloop. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!