Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Ethias Berencross Meulebeke

 
Service: Event Security

Cyclocross is hét Vlaamse sportgebeuren bij uitstek. Bijgevolg komt er een massa volk op af en worden er de nodige pintjes gedronken. Met andere woorden: toezicht en crowd control zijn er geen overbodige luxe, al was het maar om de crossers in alle vrij- en veiligheid te kunnen laten rijden.

De koers is van ons!

Voor de Ethias Berencross in Meulebeke deed de organisatie daarom een beroep op de expertise van Key4ce. Wij stonden in voor een rustig verloop van het gebeuren, zodat het sportieve die namiddag helemaal centraal kon staan!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!