Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

EKOPAK Tielt

EKOPAK in Tielt is een gerenommeerde speler als het op industriële waterbehandeling aankomt. Technologische innovatie gaat hier hand in hand met vertrouwde systemen om de beste dienstverlening te leveren op vlak van apparatuur, chemicaliën en desinfectie.

EKOPAK Tielt

Gebouwbewaking tot in de puntjes

Als zo’n bedrijf besluit om ingrijpende verbouwingswerken uit te (laten) voeren, is het logisch dat de (kostbare) infrastructuur en de machines goed in de gaten worden gehouden. De directie deed hiervoor een beroep op de expertise van Key4ce: wij stonden garant voor efficiënte en discrete gebouwbewaking.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!