Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Een zorgeloos jubileum dankzij Key4ce

 
Service: Event Security

Greenhouse, dé referentie als het om poetsen met dienstencheques gaat, vierde dit jaar zijn vijftiende verjaardag. Dit mocht uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom besloot het bedrijf feest te vieren in Waregem Expo, met tal van evenementen voor hun klanten en medewerkers. Uiteraard moest een organisatie op deze schaal vlot en efficiënt verlopen, dus contacteerde Greenhouse de experts van Key4ce om het evenement toe te zien en waar nodig subtiel bij te sturen. Ook het bezoekersonthaal werd aan ons toevertrouwd. Het resultaat? Een evenement dat het blazoen van Greenhouse nog iets meer oppoetste.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics