Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Een goed bewaakt kasteel

 
Service: Event Security

Het kasteel van Ooidonk is een juweeltje van 16e-eeuwse Renaissancestijl, bovendien gelegen op een werkelijk prachtig domein. Kortom: de ideale locatie voor evenementen. Beauville bijvoorbeeld, een intiem overdagfestival rond elektronische muziek. Rust en sereniteit vormen de sleutelwoorden voor een event in dit decor. Meteen ook de reden waarom de organisatie een beroep deed op de knowhow en ervaring van Key4ce. Wij garandeerden dat het evenement rustig verliep, dankzij gerichte maar subtiele crowd control en secure toegangscontrole. Op een onzichtbare manier heel aanwezig zijn, heet zoiets.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics