Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Discretie in brasserie Harmonie te Ronse

 
Service:

Brasserie Harmonie was vroeger het café voor de gegoede burgers van Ronse. De textielbaronnen hadden geld en ‘investeerden’ dit heel graag in de mooiste horecazaak van de Grote Markt. Vooral het gracieuze interieur viel en valt op, met onder meer zijn geglazuurde tegels (met jachttaferelen) en een vogel in faience. Aan het interieur is sinds de opening van Brasserie Harmonie nauwelijks of niets veranderd.

Discretie in brasserie Harmonie te Ronse

Dit alles om te zeggen dat met dit interieur zorgzaam moet worden omgesprongen. Daarom doen de uitbaters van brasserie Harmonie een beroep op de bewakingdiensten en controleservice van Key4ce Security. Vooral de discretie die ze hierbij aan de dag leggen, bleek een troef. Want bezoekers van deze brasserie zijn uiteraard vooral op zoek naar een onbezorgde avond, en dat heeft onze bewakingsfirma goed begrepen.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!