Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

DEME Group

De zogenaamde Modular Offshore GriD van Elia is (onder meer) een platform op 40 kilometer voor de kust van Zeebrugge waar vier windparken mee verbonden zullen worden. Daarom wordt het ook wel eens het stopcontact van de Noordzee genoemd.

Te land en ter zee

Dredging International, onderdeel van de DEME Group, haalde de aanbesteding voor de onderzeese stroomkabelinstallatie binnen. Dat betekent onder meer ingrijpende kabelwerkzaamheden in Zeebrugge. Voor de 24/7-bewaking daarvan werd een beroep gedaan op de expertise van Key4ce.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!