Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Delhaize

We hebben allemaal de hamsterberichten gelezen en gehoord: lege rekken, lange rijen, hier en daar zelfs een schermutseling.

Geen wonder dat supermarkten een beroep deden en doen op onze ervaring met ordebewaking. 

Voor Delhaize Waregem en Deinze en voor de Oost-Vlaamse vestigingen van Aldi worden we ingeschakeld om klanten te informeren over de nieuwe corona- richtlijnen (verplicht een kar nemen, minstens anderhalve meter afstand houden tussen elkaar …). Verder moesten en moeten we toezien op het maximumaantal klanten dat in de winkel toegelaten wordt. Zodat iedereen veilig en verantwoord kan winkelen.

Photography © Belga

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!