Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

De koers is van ons

Dwars Door Vlaanderen is een van de belangrijkste en grootste wielerevenementen van het land. De organisatie moet dan ook helemaal op punt staan. Ook in de ‘nevenevementen’, zoals het grote volksfeest dat op dat moment in Waregem Expo wordt gehouden.

 

Voor de bewaking en ordehandhaving deden de organisatoren hiervoor ook tijdens editie 2019 een beroep op Key4ce. Onze concrete opdracht was toegangscontrole, toezicht en nachtbewaking van de VIP-tent. Vandalisme en diefstal zijn op dergelijk evenement niet uit te sluiten en moeten uiteraard koste wat het kost voorkomen worden!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!