Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

De hele zomer zorgeloos feesten

Of het nu ging om nachtbewaking, toegangscontrole, toezicht op een veilig verloop van het event: Key4ce was de hele zomer door actief om die taken waar te maken.

De hele zomer zorgeloos feesten

copyright images beau-ville.be

Zo waren we te vinden op het Walhalla-festival in Belsele, Beauville in het kasteel van Ooidonk Deinze (al sinds 2018!), Hype-o-Dream festival in Waregem (al sinds 2014!), Rijvers Festival in Lievegem (al sinds 2016!), Popmasters en Dreambeats in Kortemark (al sinds 2016), Land of Love in Torhout (al sinds 2018) en het metalfestival Alcatraz in Kortrijk. Die lange staat van dienst kan alleen maar betekenen dat wij ons werk goed doen, waardoor de organisatie ons graag ziet terugkomen.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!