Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

De grootste concerten, de veiligste omstandigheden

 
Service: Event Security

Zomertijd is concerttijd, en dan wordt ook het Koning Boudewijnstadion, toch goed voor een capaciteit van 50.000 mensen, regelmatig tot de nok gevuld voor ’s werelds grootste artiesten. 

copyright images kingbaudouinstadium.be

Zo’n massa moet uiteraard goed gemonitord worden, en dat is wat Key4ce dan ook deed. Zo waren wij afgelopen zomer aanwezig op het concert van Beyoncé, de beide concerten van The Weeknd en de drie concerten van Rammstein. Die laatste groep is zelfs een ‘oude bekende’, want in 2022 hielden we ook al toezicht op hun beide passages in in park De Nieuwe Koers in Oostende.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!