Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Comemotion: open bedrijf, strikte controle

Eén van de klanten van evenementenkantoor Comemotion is Bel&Bo. Hun hoofdkantoor en distributiecentrum in Deerlijk besloot dit jaar mee te doen aan Open Bedrijvendag. Achteraf gezien geen sinecure, aangezien maar liefst 10.000 bezoekers opdaagden. Zij kwamen te weten hoe een kleurrijke en modieuze collectie precies tot stand komt, en werden na afloop getrakteerd op een wervelende modeshow, een drankje en een Bel&Bo-goodiebag. 

Comemotion: open bedrijf, strikte controle

Een mooie dag voor de bezoekers dus, maar zonder degelijke organisatie was het ongetwijfeld niet zo’n succes geweest. Gelukkig is dit iets waar Comemotion in uitblinkt. Zo stonden ze onder meer stil bij de nood aan degelijke bewaking, waarbij ze als vanzelf bij Key4ce Security uitkwamen. Die dag waren wij verantwoordelijk voor de toegangscontrole en het parkingbeheer in en rond het Deerlijkse hoofdkantoor. Ook diefstal voorkomen was één van onze kerntaken. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!