Dringendbewaking nodig? (ook in tijden van COVID-19)

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Bewakings(KA)agent in de Ghelamco Arena

De bouwplannen hebben heel wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mocht er dan ook wezen: de Gentse Ghelamco Arena, goed voor 20.000 zitplaatsen, is met voorsprong de mooiste voetbaltempel van ons land geworden. Het trendy glazen design, de blauwe verlichting wanneer het donker wordt … het plaatje klopt perfect. 

Maar dat plaatje moet natuurlijk ook gevrijwaard worden van vandalisme en/of inbraak. Zeker omdat het stadion heel wat handelszaken en kantoorruimtes een plaats geeft. Daarom doet de voetbalclub KAA Gent een beroep op Key4ce Security. Concreet staan wij in voor de dagelijkse bewaking van het KAA Gent-stadion, wat onder meer inhoudt dat wij openings- en sluitingsronde houden, het onthaal ondersteunen,  controlerondes doen, dagelijks rapporteren en onze expertise inzetten bij bedrijfsevents in het complex. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Organiseert u binnenkort een event?

Organiseert u binnenkort een event dat de nodige bewaking kan gebruiken? Key4ce Security is de bewakingspartner die u zoekt.

Laat iets weten
 

Referenties in de event security

Bescheiden project of grootschalig evenement? Key4ce Security pakt élke opdracht grondig aan.

Bekijk onze referenties
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!

Your department of communication - Lavagraphics