Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Bewakings(KA)agent in de Ghelamco Arena

De bouwplannen hebben heel wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mocht er dan ook wezen: de Gentse Ghelamco Arena, goed voor 20.000 zitplaatsen, is met voorsprong de mooiste voetbaltempel van ons land geworden. Het trendy glazen design, de blauwe verlichting wanneer het donker wordt … het plaatje klopt perfect. 

Maar dat plaatje moet natuurlijk ook gevrijwaard worden van vandalisme en/of inbraak. Zeker omdat het stadion heel wat handelszaken en kantoorruimtes een plaats geeft. Daarom doet de voetbalclub KAA Gent een beroep op Key4ce Security. Concreet staan wij in voor de dagelijkse bewaking van het KAA Gent-stadion, wat onder meer inhoudt dat wij openings- en sluitingsronde houden, het onthaal ondersteunen,  controlerondes doen, dagelijks rapporteren en onze expertise inzetten bij bedrijfsevents in het complex. 

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!