Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Bewaking maal twee

 
Service: Event Security

Afgelopen zomer deed de Stad Waregem een beroep op de bewakingsdiensten van Key4ce. Niet voor één opdracht, maar voor twee belangrijke evenementen. Het eerste was de opening van de Zuidboulevard, een feestelijk gebeuren met heel wat volk en een resem aan internationale circus- en straatartiesten, draaimolens, levende standbeelden, muzikanten en kunstenaars. 

Bewaking maal twee

Om dat alles in goede banen te leiden, werd aan Key4ce gevraagd een (discreet) oogje in het zeil te houden – om het feestplezier van de mensen intact te houden.

Een tweede opdracht? Parkies, ofte de kasteelconcerten die in juli en augustus elke maandagavond plaatsvinden – met namen als Isabelle A, Gene Thomas en Kate Ryan. Een zorgeloze sfeer op het domein mogelijk maken, dat was hier onze taak. En daar maakten we werk van via gerichte en vlotte toegangscontrole. Missie geslaagd!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!